Bezoek de website van Flipper

TAALKAMP en VOOR JONGEREN AAN ZEE

Flipper Centrum

Al onze stages worden georganiseerd in ons vakantiecentrum Flipper in De Panne.

Een van onze sterkste troeven is ongetwijfeld ons eigen vakantiecentrum “Flipper”
in De Panne!

Buiten het vakantiecentrum

Wij organiseren onze taalstages in een prachtige omgeving! De fantastische Oosthoekduinen en het uitgestrekt Calmeynbos mogen we als onze buren beschouwen.

Ons vakantiecentrum bestaat uit 2 gebouwen: Flipper en Beluga. In het eerste gebouw verblijven onze 8 - 12 jarigen en in het tweede gebouw de 12 - 18 jarigen.

De jongeren hebben alles in de buurt om zich uit te leven: een prachtig speelterrein, een heel groot omnisportterrein, een beachvolleyterrein, een grote tuin om te ravotten, en de zee op een boogscheut van ons vakantiecentrum … kortom alles om er een leuke vakantie door te brengen.

Binnen het vakantiecentrum

In onze twee restaurants, staat op ons menu alles waar de jongeren van houden, met als troef: kwaliteit, eenvoud, versheid…
Wij houden ook rekening met vegetariërs, voedselallergieën, medische diëten en geloofsovertuigingen.

In Flipper vinden de jongeren het leuk om met meerderen kinderen te slapen in een kamer. Er zijn kamers van 4 en 8 personen.

In de Beluga slapen de meeste jongeren per 2. Toch zijn er enkele grotere kamers voor diegenen die samen met hun vrienden willen slapen.
In het gebouw zijn er voldoende klassen om in kleine groepjes les te volgen. Er zijn ook voldoende polyvalente zalen voor de avondactiviteiten en een speciale fuifzaal.

Bezoek het Flipper Centrum !


Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Partners
]